Вървиш до мен,
а неговите стъпки ме следят.
Говориш ми,
а неговите думи чувам аз.
Гледаш ме,
а неговият поглед е в мен.
Целуваш ме,
а неговите устни аз жадувам.
Искаш ме,
не мога да те лъжа.
Него искам аз.
© Мартина Всички права запазени
Поздрав, Мартина.