31.01.2013 г., 14:12 ч.

Горе-долу 

  Поезия
1089 0 11

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

 

Премина вихърът, отмина

и кожите ни се отпускат

под стихналото одеяло

(нали все пак е януари).

И питам, хубаво ли ти е?

 

Целувам устните ти горе,

докосвам устните ти долу.

 

Усещам, още ме обичаш

и толкова си благодарна,

че искаш да ми бъде хубаво.

И тънките ти пръсти търсят

едно задрямало съкровище.

 

Целуваш бузите ми горе,

докосваш бузите ми долу.

 

Безкрайно съм ти благодарен

за тази чувствена лежерност!

И всичко е една възможност.

Дали след следващата песен

ще искаме да се повторим?

 

И горе вляво те обичам,

и долу също те обичам.

 

© Валентин Евстатиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??