8.11.2011 г., 19:47 ч.

Гореща болка 

  Поезия » Любовна
589 0 2

По стъклото една сълза,

бавно, тежко се стича.

От очите ми избяга тя

и там за утеха се спря.

 

А стъклото безразлично ледено,

в прозрачно чувство безвременно,

от сълзата застина в усещане трудно,

лицето му бледо изгоря ужасно.

 

Тази самотна сълза, наситена с болка,

безмилостно стъклото попари,

от нея сърцето му – не издържа,

взривно за миг се пропука леда.  

© Ирена Дочева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??