24.08.2005 г., 3:03 ч.

Горещи капки 

  Поезия
974 0 0
Восъчната свещ бавно догаря
в пламъци от огнена стихия.
Горещи капки плъзват по ръката ми
и тръпчиво парят плътта.
Гъделичкат нежно сетивата ми
и жигосват душата със огън.
Разплискват мека топлина
и се сливат буйно с кръвта.
А на ръката ми остава
само спомен пареща страст,
бледа обвивка на огъня,
изстинал отпечатък на свещта.

© Мирена Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??