4.07.2008 г., 16:27 ч.

Горещият вятър... 

  Поезия » Любовна
2004 0 57

 

 

 

 

                 горещият вятър, момче,
                 горещият вятър край нас прошумя,

                 така прошумя
                 и отмина нататък...                

 

                 не тичай, момче,

                 след него не тичай... спирам и аз.
                 виж, момче, новата рокля
                 как ми прилича...

                 ще ме обичаш, момче,

                 знам... ще е много
                 тъй както аз искам, тъй както 
                 само ти можеш...

                 горещият вятър, момче,
                 той е виновен... че

                 без риза си ти, без рокля съм аз.
                 ех, вятър любовен...

 

 

                   Музика - http://www.youtube.com/watch?v=HaLgye6rcuE

 

© Магдалена Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??