6.10.2019 г., 10:23 ч.

Горна Оряховица 

  Поезия » Гражданска
371 1 1

В моят малък, но тих и спокоен град,
всяка улица спомен ми носи.
Райско кътче за стар и за млад,
отговор има на всички въпроси.

Този малък, но тъй красив град,
Горна Оряховица се нарича.
Тук живея в моя си свят,
аз го обичам, и той ме обича.

Явор Перфанов
05.10.2019г.
Г. Оряховица

© Явор Перфанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??