7.11.2017 г., 17:32 ч.

Господá 

  Поезия » Гражданска
582 5 0

Отворете вратите, Господá!

Навън ръкомаха

озверяла

изгладняла

преболяла

страха си

тълпа...

Там на топло не чувате

как тропат нозете

как се свиват ръцете

в юмрук...

Отворете вратите, Господа!

Народът говори

разярен, като бик

на своя език...

В своята ярост

велик!

От разплата дели ви

Само миг!

© Хари Спасов Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??