5.03.2008 г., 21:56 ч.

Господарката на нощта 

  Поезия » Любовна
571 0 0
В стаята тъй тъмна
възцарила се е нощта...
Своята песен тихо пее за любовта.

А ти тихо в ъгъла
сълзи лееш за близостта.
Мила, ти запомни никой
не ще те отнеме от мене.

Отнеси се в ласки нежни
и в сън ти се понеси...
Нека целувки да докосвават
лицето ти през нощта!

© Вили Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??