Mar 5, 2008, 9:56 PM

Господарката на нощта 

  Poetry » Love
572 0 0
В стаята тъй тъмна
възцарила се е нощта...
Своята песен тихо пее за любовта.

А ти тихо в ъгъла
сълзи лееш за близостта.
Мила, ти запомни никой
не ще те отнеме от мене.

Отнеси се в ласки нежни
и в сън ти се понеси...
Нека целувки да докосвават
лицето ти през нощта!

© Вили All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??