22.10.2005 г., 11:56 ч.

Господи, благодаря... 

  Поезия
844 0 2
Господи, благодаря,
че ми даде път през гъстата гора,
че ми даде път в безкрайността,
за да слеем устни и ръце,
две сърца да слеем във едно!
Господи, прости,
само ти единствен виждаш кой греши,
може ли да съм предала,
туй което вече не ми принадлежи?
И не ме вини,
че изгря над мене
мъничка звезда.
Дълго тичах все сама,
блъскаха ме зли ръце,
често падах в калта
и изтривах кървави нозе.

Господи, благодаря,
че ми даде път,
по който да вървя!

© Марина Марини Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??