7.04.2007 г., 23:19 ч.

ГОСПОДИ, БЛАГОДАРЯ! 

  Поезия
698 0 5
ГОСПОДИ, БЛАГОДАРЯ!
  
   
  
 

Благодаря, че ми помогна,
с хора тъй различни да общувам,
и запомних аз добре
от приятелите да не се срамувам.

Благодаря, че ме научи
мечтите никога да не убивам,
да стискам зъби, да се боря,
защото нямам право да унивам.

Благодаря за хубавите две години,
за тези мигове щастливи,
за дни на радост
и за нощите незабравими.

Благодаря ти, че не позволи
омраза да изпълни тез сърца,
които бе сближил и щеше да дариш
с малки, сладички деца.

© Светльо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??