9.01.2009 г., 9:00 ч.

Господи, пази си сърцето! 

  Поезия » Друга
558 0 7

Грешна съм, Господи,
грешна съм.
От забранения Ти плод
на Луцифер построих храм -
светъл и уютен.
С какво толкова е заслужил?
Той ме обича?Хм, възможно е!
Но все капризничи
и все криволичи...
Защо ли още го търпя?
(Не ми е нужен отговор сега.
Просто помни.)
Татко, Ти се смееш!
Трябва ли да се чувствам
засрамена, а?
Ти нали знаеш, че ако се наложи,
ще се грижа за Тебе.
На ръце ще те нося!
Татко, ти плачеш!


Ш-ш-шт, пази си гласа!

© Латинка-Златна Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??