Jan 9, 2009, 9:00 AM

Господи, пази си сърцето! 

  Poetry » Other
560 0 7

Грешна съм, Господи,
грешна съм.
От забранения Ти плод
на Луцифер построих храм -
светъл и уютен.
С какво толкова е заслужил?
Той ме обича?Хм, възможно е!
Но все капризничи
и все криволичи...
Защо ли още го търпя?
(Не ми е нужен отговор сега.
Просто помни.)
Татко, Ти се смееш!
Трябва ли да се чувствам
засрамена, а?
Ти нали знаеш, че ако се наложи,
ще се грижа за Тебе.
На ръце ще те нося!
Татко, ти плачеш!


Ш-ш-шт, пази си гласа!

© Латинка-Златна All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??