9.06.2019 г., 19:10 ч.

Господи, защо не чуваш? 

  Поезия
368 0 0

Ден след ден отправям хиляди молитви 
към тебе Господи,
но в списъка ти дълъг, някак не успяваш да ги чуеш,
губя вяра, след всяка изминала минута

 

в която ти Господи, не чуваш моята молитва.
Не искам злато, не искам пари ,
искам само семейството ми да бъде здраво и щастливо
Господи, не искам купища от всичко,

 

искам само да съхраниш любовта в майчините топли очи,
искам да виждам искрящата усмивка на нейното лице.
Господи, защо не чуваш?
Защо наказваш вярващите в теб?

 

Твърде много ли искам,
че пропускаш всяка моя дребничка молба,
не искам Господи, невъзможното,
само да запазиш любовта и щастието на моето семейство!
 

© Еленка Гишина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??