11.07.2012 г., 23:50 ч.

Господнята Молитва във Виртуала 

  Поезия » Хумористична
952 0 1

 

Админ наш,

който си на един клик разстояние от бана (браузера)!

Да се римува името ти,

да бъде музата ти,

както наяве, така и насън (и с аватар, и без аватар).

Насъщния ни сайт дай ни днес 

и прости графоманството ни,

както ние прощаваме за провокативни коментари,

и не въведи нас в заблуждение относно правилата тук,

но избави ни от хакери, кракери и геймъри,

както и от изпратени в лятна почивка публикуващи,

защото Твой е сървърът, и рекламата, и правата по АКТА вовеки веков.

 

Ааадмин!

 

Амин, Админ!

 

Наскоро четох един коментар на колега тук, та затова...

© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??