25.11.2010 г., 19:03 ч.

Гост 

  Поезия
478 0 4

                                                                                   приседна в душата ми    

                                                                                                                     гост

                                                                       пред камината обели ябълка -

                                                                                                 лицето светлее

                                 ГОСТ                                                              а е мургаво

                                                                                        надничам в мислите

                                                                                                 за  ябълката са

                                                                                                         за вкуса  ù

                                                                                    и нейната  заобленост

                                                                             сладост напълни устата ми

                                                                                                        преглътнах...

 

© Дима Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??