16.04.2020 г., 19:42 ч.

Готов ли си 

  Поезия » Любовна
477 2 5

Копнея. Пак. За нещо непознато.
То няма име, но си го усещам...
Изпълва ме с ухание приятно.

И чудно – цялата съм трепет...

 

Излъчвам светлина. И тя е топла.
Където писано е – да пристигне!
Пърхането на сърцето кротвам...

Любов в червено зарево намигва.

 

Златоткана мисъл тайничко вещае,
че ще извезя с формата на гълъб
прибоя на напиращите чувства...

Готов ли си да ме откриеш, скъпи?

 

 

© Павлина Петрова  


Послепис: Да ме откриеш не е като да ме срещнеш...

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??