2.07.2020 г., 11:30 ч.

Готова 

  Поезия
300 0 0

Докосва ме морето с нежни юнски ласки,
насища ме със злато - песъчинки жадни.
Разлива се в искрящи сини краски
и страстно ме целува с устните си хладни.
Дъждовете на душата ми изпива
и чезна разпиляна в шумна пяна бяла.
В седефа между миди ме открива
и ме събира с тътен, цяла отмаляла.
С дъх илюзиите си събличам, 
и бавно, бавно голотата си обличам.
Вълна една изпращам
и чакам да ме близне нова,
солта във пазва скътвам
да съм готова...

ЗримА

© Zlatka Аndonova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??