19.02.2008 г., 23:35 ч.

Готова съм да плавам безнадеждно… 

  Поезия » Любовна
670 0 16

Не искам да намирам бряг…

Готова съм да плавам безнадеждно…

Да търся слънцето тъй нежно…

Готова съм през ледени води да мина,

но теб, любов, да знам, че ще открия…

Просторно е морето, необятно

и курсът може би ще бъде дълъг…

Ще има бури, урагани, поражения

и дни на радост в забавления…

Покажи ми водните богатства

и лошота не крий…

Аз знам, че ще се справя,

нали във екипажа си ще пазя

надежда златна, вяра свята,

оптимизъм за душата...

Платната опъвам…

Прегърни ме, море..

Приюти ме във своите обятия…

Бъди търпеливо, приеми ме добре…

Готова съм да плавам безнадеждно…



                                                                                   Еми

© Ем Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??