31.03.2023 г., 7:18 ч.

Готвач 

  Поезия » Хумористична
159 0 0

Перфектен, готин съм готвач.

Работя със тиган, със сач.

В тенджерите супа правя,

с нея кеф ще ви доставя.

 

Творя в тавите вкусотии,

а за жените-глезотии.

Дори да сготвя леща, грах,

аз се напъвам зарад тях.

 

За мене те са с буква главна.

Кажат ли-дори ще лавна!

Гони ме такъв мерак...

Любов бе, майна, няма как!

 

Дорде ,,жената" си намеря,

каня всяка на вечеря

и след хапване обилно

лягаме в леглото стилно.

 

Не ще се никоя намръщи-

постеля мека имам в къщи.

На нея може се изпружи,

без тя за миг да се спаружи.

 

Животът със любов и хапване

минава леко, без натрапване.

Слушайте вий таз заръка,

че инак ще е мъка, мъка!

© Георги Янков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??