15.04.2017 г., 22:40 ч.  

Говорѝ ми 

  Поезия » Любовна
272 2 0

                 Говорѝ ми и не спирай,

                 посипвай ме със думи.

 

                 Не слушай хората,

                 ти говорѝ ми!

 

                 Дори когато си мълча,

                 ти говори ми, говори.

 

                 За утрините наши,

                 за нощите и дните.

 

                 Недей ме пита,

                 само говорѝ!

 

                 Говорѝ ми, говорѝ!

 

                 01.10.2016

                 Пловдив

                 

 

                 

                 

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??