Говорѝ ми и не спирай,
посипвай ме със думи.
Не слушай хората,
ти говорѝ ми!
Дори когато си мълча,
ти говори ми, говори.
За утрините наши,
за нощите и дните.
Недей ме пита,
само говорѝ!
Говорѝ ми, говорѝ!
01.10.2016
Пловдив
© Хари Спасов Все права защищены