Говори ми, любов, говори,
аз притихвам сега и те слушам,
знам, не вярваш във мене дори,
до сърцето ти чак да се сгуша...
Знам, че късно е, зная, но как
да забравя за тебе, когато
без гласа ти денят ми е мрак
и самотна без теб е душата...
Говори ми, любов, говори,
нищо друго сега и не искам,
и макар че по-малко боли,
аз до кръв мойте устни ще стисна
и не чакай от мене молба,
и не искай от мене отплата,
днес са просто две топли слова,
думи две, но по-ценни от злато...
© Светла Всички права запазени