Jun 13, 2012, 12:06 AM

Говори ми... 

  Poetry
1370 0 14

Говори ми, любов, говори,

аз притихвам сега и те слушам,

знам, не вярваш във мене дори,

до сърцето ти чак да се сгуша...

Знам, че късно е, зная, но как

да забравя за тебе, когато 

без гласа ти денят ми е мрак

и самотна без теб е душата...

Говори ми, любов, говори,

нищо друго сега и не искам,

и макар че по-малко боли,

аз до кръв мойте устни ще стисна

и не чакай от мене молба,

и не искай от мене отплата,

днес са просто две топли слова,

думи две, но по-ценни от злато...

 

© Светла All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??