21.01.2012 г., 4:45 ч.

Градът през моите очи 

  Поезия
427 0 0

Улици, светофари, дъжд и мрак.
Само това е около мен сега!
Сълзите от очите си стичат,
както капките дъжд по стъклото.

Улиците са пусти, мрачни и самотни,
както е самотно сърцето ми.
В мрачния град се вият. 
Като ръкавите на черна река,
а монотонноста им в мен се пренася!

Светофарите цветовете си сменят!
Червено е сега и сякаш мислите за теб той спира!
При зелено отново ги стартира
и всичко е както преди!=(

Дъждът косите ми намокри
и спомена за тази нощ отми!

© Маринела Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??