20.07.2016 г., 16:59 ч.

Графика 

  Поезия
317 1 4

Бяла бяла тъга.
И чаршафът от нея тъкан е
с тънка нишка,
блестяща в нощта, 
като косъм на вещица.
Рано 
под лъчите на новия ден
розовее,

денят я изпира.
Черна черна следа от коса
на чаршафа до мене 
си почива.

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??