25.09.2009 г., 19:48 ч.

Грандиозна лъжа 

  Поезия » Друга
601 0 0

Грандиозна лъжа

 

Когато страхът във теб заговори,

а душата разяждат стрели,

иди си - няма със тебе да споря,

няма да моля... прости.

 

И знай, неповторим е мигът

диамантен - със власт и пари,

но не можеш да си купиш любов,

нито тъжната истина в мойте очи.

 

Със божествена стъпка животът отмерва

чистата обич във наш'те сърца,

но стълбата на духовното рухна,

а днес я заменя грандиозна лъжа.

25.09.2009г.

© Сис Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??