Прегръщам те!
Целувам те!
Не искам и да знам
къде ще ни захвърли
животът ни голям.
Попаднали без мисъл,
сред нови небеса,
ще имаме любов
без укор и тъга.
Достатъчно е - стига ми
препълнена мечта,
с една неотразима
щастлива бъднина.
© Симеон Пенчев Всички права запазени
Хубава седмица!