Jan 20, 2017, 3:31 PM

Граници 

  Poetry » Love
340 0 3

Прегръщам те!

Целувам те!

Не искам и да знам

къде ще ни захвърли

животът ни голям.

Попаднали без мисъл,

сред нови небеса,

ще имаме  любов

без укор и тъга.

Достатъчно е - стига ми

препълнена мечта,

с една неотразима

щастлива бъднина.


 

© Симеон Пенчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??