21.06.2011 г., 14:23 ч.

Грапаво... 

  Поезия
551 0 5

                                                                                            >>>

  

Под кожата ми днес е грапаво

и стърже недодялано

през дрехите

 

а май отдавна всичко беше казано –

езанът* вън звучи   

за закъснелите…

 

И често ми убива да съм истинска

и босото в нозете ми

убива…

 

… опитвам да си прекроя одеждите

за някога – когато ще съм…

жива!

 

 

 

 

*езан – приканване към молитва при сунитите

 

 

 

 

 

© Бехрин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??