20.06.2019 г., 22:17 ч.

Гравитацията на сърцето 

  Поезия » Друга
463 1 1

 

Припомням си често стари заблуди...

В пореден танц животът ме люлее.

Детето в мен не спира да се чуди –

защо сълзите в тиха вяра сея?

 

Пак – загадка от чувства и фотони –

скривам се в мълчание... Питието

допивам, разкарвам мисли-фантоми,

следвам гравитацията на сърцето...

 

© Павлина Петрова

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??