Jun 20, 2019, 10:17 PM

Гравитацията на сърцето 

  Poetry » Other
466 1 1

 

Припомням си често стари заблуди...

В пореден танц животът ме люлее.

Детето в мен не спира да се чуди –

защо сълзите в тиха вяра сея?

 

Пак – загадка от чувства и фотони –

скривам се в мълчание... Питието

допивам, разкарвам мисли-фантоми,

следвам гравитацията на сърцето...

 

© Павлина Петрова

© Павлина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??