31.07.2012 г., 12:03 ч.

Гравюра 

  Поезия » Любовна
674 0 22

 

           ***

 

          върху камъчето морско

           силната вълна

           дълбала

           нежен профил на жена

           с взор

           оттатък хоризонта

           с пясъчни коси на вятъра

 

           питам се дали го е дочакала?

 

 

                                                                   31.07.2012 год.

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??