3.05.2013 г., 14:25 ч.

Греховен сън 

  Поезия » Еротична
1467 0 0

                                         ГРЕХОВЕН СЪН

                                       

                                         Пареща вечер

                                         на белия чаршаф,

                                         с цвят на зряла смокиня

                                         тъмната ù кожа контрастира.

                                    

                                         Хълбоци – котли горещи,

                                         се мятат в греховна сласт

                                         и тръпнат като празни пещи

                                         изящни долини от страст.    

                                     

                                         Целувки жадни – огнени езици,

                                         лазят по плътта,

                                         горят слабините,

                                         изгарям и кипя!!!                                      

                                                                               

                                         Цялост. Единен разум,

                                         един организъм. Вселена.

                                         Възприятие.

                                         Неутолима жажда!!!

                                      

                                         Грях!!!

                                         Но Бог ли е създал греха?

                                         Приветства ли духа

                                         и осъжда ли плътта?...

                                        

                                         Отворих очи,

                                         но те нямаше.

                                         Натрапчива идея

                                         задраска мисълта ми:

                                      

                                         Сън ли бе непознат –

                                         чезнещ аромат

                                         на пролетно цвете

                                         от пареща вечер?

                      

               

  

 

 

 

© Иван Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??