11.02.2008 г., 21:13 ч.

Греховно 

  Поезия » Любовна
815 0 15
 

Ветрове ще крещят полудели.

Снегове ще засипват пъртини.

От главата с коси посребрели

ще изтрия прахта на годините.

 

Ще отворя вратите ти скърцащи

и ще срежа синджир, катинари.

Еретика във мен ще покръстя -

на сълзите ти да се опари.

 

Ще възкръснат от огън ръцете ми

и от прошка ще бъда пречистен.

С глава ще допра коленете ти,

като разпятие... Като истина.

© Найден Найденов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??