12.03.2021 г., 8:36 ч.  

Грехът ли ни води... ( дует ) 

  Поезия » Любовна
638 1 8

Contessa ( Светла Асенова ) и Agferdouisi65 ( Асенчо Грудев )

 

 

С: За сок от горски малини

     ме караш да мисля, когато...

     Пленяваш ме с линии финни

     и тъй ми ухаеш на лято.

 

А: Но как да отмина? Стрелата

     на Ерос е точна и сладка.

     Пред мен ти блести красотата

     и ти си за мене загадка.

 

С: Ти с поглед ме следваш отдавна

     и плодчета късаш най- вкусни.

     Играта ти май е измамна,

     че шепнеш с очите, не с устни.

 

А: Не ще са очите ми слепи.

     Изпивам те цялата с взор.

     Очи не отделям от теб и

     са чувствата,в мене, във хор.

 

С: Не съм ти позната... И дръзко

     ме гледаш безспир там, където...

     Далечен си ти, но е връзка,

     ах, в смут е сърцето ми клето.

 

А: Към тебе пристъпвам, желая

     да бъдеш любовница моя.

     За тялото твое мечтая.

     Прокудих ли в тебе покоя?

 

С: За миг поне ще те допусна.

     Ела, целуни ме ти страстно!

     И в твойта игра ще се впусна,

     дори и да бъде опасно!

 

А: Грехът ли води, не зная,

    но жарко целувам те аз!

    Ти ябълка днес си от Рая,

    от ада си моята страст!

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??