26.06.2013 г., 19:50 ч.

Грешка и прошка 

  Поезия » Хумористична
463 0 1

Извинете таз поредна грешка.

То направо стана смешка.

Пак лука нагазих и сгреших,

всъщност туй е моят лик!

Щом за мене е меда

и кацата ще прибера.

И спрете се със тез протести -

на стола вече се наместих.

Ще трябва супер кулокран

да ме изместите оттам.

Кой ще стане днес министър

знайте - не е много важно!

Все ще е от нашия регистър

и докрай ще е облажен!

Туй е моята велика роля!

И простете ми! Моля!

© Румяна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??