Извинете таз поредна грешка.
То направо стана смешка.
Пак лука нагазих и сгреших,
всъщност туй е моят лик!
Щом за мене е меда
и кацата ще прибера.
И спрете се със тез протести -
на стола вече се наместих.
Ще трябва супер кулокран
да ме изместите оттам.
Кой ще стане днес министър
знайте - не е много важно!
Все ще е от нашия регистър
и докрай ще е облажен!
Туй е моята велика роля!
И простете ми! Моля!
© Румяна All rights reserved.