16.04.2021 г., 19:16 ч.  

Грешка - прошка 

  Поезия
399 5 13

Искам да ти кажа през транзитни,

пътят ми без теб е дупки черни,

зинали срещу ми ненаситни –

на безвремието стражи верни.

 

Искам за ръцете да ти кажа–

плахо нежни, кротко уморени,

в мен да те притиснат ми е важно,

в тях светът да кипне и застене.

 

Няма на сълзите да се вричам,

щом се стичат – жива съм все още.

Искам да ти кажа – теб обичам!

Стара грешка, сине, търси прошка...

 

© Светличка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??