20.08.2007 г., 9:34 ч.

Грешна любов 

  Поезия
721 0 5
         Грешна  любов

Адам и Ева съгрешиха
и съдбата ни решиха,
мъже да има и жени,
може би и да се греши.

Забраната над нас тежи:
не трябвало да се греши,
законната любов била
праведната в света.

Да обичаш не е грях,
но се любим  все под страх.
Не обичам правилата,
обич търся на земята.

В мен живее любовта -
щастието на света,
слънце искам на земята,
не обичам правилата.
 
 

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??