4.02.2007 г., 22:44 ч.

Грешна съм 

  Поезия
789 0 7

Друг до мене днес върви,
друг целува ме и милва с очи...

Друг, който не се страхува
да ме обича... а ти...

 

....ти си там, далечен,
ти,

който никога не ме гледаше в очите,
който казва, че не ме обича,

а дали просто го отрича!?...

 

А аз!... още...

 

Молитви тайно отправям,
да те имам отново до мен.

Да, грях е!


Грешна съм!
Но, никой не успя да те замени.

 

Последен опит да те върна,
едва ли...

ти ме чакаш сега!?...

 

Предавам се, уморена,
може би е края това...

© Надя Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??