30.12.2009 г., 0:16 ч.

Грешница 

  Поезия
574 0 13
Този дъжд,   излял се от   очите ми,   дали      пречистил    е душата?   Оголена,   сега     стои      и зъзне   си, горката.   Не бях   безгрешна...   И некомфортно   усещането   в мен      сега е...   Ще се усмихна   палаво   отново,   ще сложа   във очите   аз искра   и пътя    ще поема   за там,   където   бях си     "у дома".   ..................   От утре   пак      започвам   да греша!        

© Мариана Вълкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??