30.03.2024 г., 8:56 ч.

Грешник 

  Поезия
67 0 0

    Г Р Е Ш Н И К

 

Кой си ти,какво си ти,

как се вмъкваш в мен сега

и свой налагаш ми стил

в страдащата моя душа?

 

Защо ми казваш,че нищо не струва,

това,което на мен ми харесва

и караш ме,да се преструвам

при всяко лично мое тестване?

 

Лошото все още невиждано и нечувано,

само почувствано,с липсващи цел и посока,

понякога ме кара,страшно да лудвам

в Емоция Нежна,Уникална,Жестока...

 

От къде се взема тази Енергия,

която вътре в мене ври и кипи

и вкарва ме в прегрешения,

които трудно е,някой да ми прости?

 

След безкрайното лутане

в каскади духовни,рискове,страх,

видях си душата пречупена

през Многоизмерните Азове Светлина.

 

27.03.2024г.гр.Свищов

© Красимир Кръстев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??