20.04.2022 г., 11:24 ч.

Грип срещу един поет 

  Поезия
183 1 3

Болест тежка ме срази
и дори не се усетих
как ме хвана тя в зори
и пречупи ми късмета.

Болест тялото сломи,
но духът е млад и силен.
Той копнее да твори
и е все така стабилен!

Тежък грип ме навести
и се борим с него двама.
Няма как да ме сломи
в тази наша болна драма.

Ще се борим до зори.
Ще спечеля аз накрая.
Болест тежка ме срази,
но римувам до безкрая!

© Димитър Драганов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??