1.11.2007 г., 11:46 ч.

Гроб за любовта 

  Поезия » Любовна
720 0 16

Боли ме много, страшно ми тежи.

В сърцето има мъка и лъжи.

В сърцето мое няма вече плам...

А как да продължа напред, не знам?

 

В очите има горестни сълзи.

Те стичат се по моите страни.

В душата ми е пустош, самота.

Умряла е отново ЛЮБОВТА.

 

За нея няма връщане назад.

Ударил е последният й час.

За нея гроб ще изкопая аз,

ще я положа мъртва във пръстта.

 

И ще поливам всеки ден и час

със най-горещите сълзи в света

цветята, дето тука

ще растат.

© Анна Дюлгерова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??