Нощ. Целувка. Грях.
И две тела, като с магнит слепени.
Красива, дива голота...
а после мисли разпилени.
Утро. Поглед. Тишина.
И дрехите са по местата.
Усмихваме се със вина,
но пак с очакване за вечерта.
Кафе. Цигара. Ежедневие.
И тръгване, но закъде?
Тъй грешна съм, признавам, хора,
но нека този грях не спре.
© Мариана Вълкова Всички права запазени