17.02.2007 г., 13:41 ч.

Грях ли е... 

  Поезия
844 0 5

Грях ли е...

 

Грях ли е да те обичам?

И да чувствам във съня си
топлите ти длани,

как със обич ме докосват,

колко нежно ми говорят.

Грях ли е да те целувам,

и да галя твоите мисли,

да усещам  със сърцето си
пулса в твоите вени?

Да заспивам с мисълта,
че съм до гърдите ти .

Грях ли е и да те любя ,

да изгарям от желания 
в  страст  неистова към теб?

Грях ли е да те обичам

да желая да те чувствам
теб и нежността ти
?

Грях ли е? Отговори ми...
Може ли да бъде грях?
Ако съм грешна, ти прости ми,

аз така и... не разбрах.

© Емилия Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??