8.01.2021 г., 18:00 ч.  

Грънчар 

  Поезия » Друга
295 3 2

Той с талант си е роден
и такъв ще си остане.
С късче глина всеки ден
съдове различни прави.

 

Колелото се върти,
нежно глината я гали.
Можеш ли в живота ти
с нежност тъй да ме погалиш?

 

А грънчарят от сърце
той какво ли не извайва.
И с боите по цветче
слага и красиво става.

 

Сувенир вземи си ти,
да си спомняш за грънчаря.
А в живота си дали
можеш тъй да ме погалиш?

© Ани Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??