Гугутката
Една гугутка "пърхаше
върху" другата гугутка
на боровия клон,
а после "другата"
се покачи върху гърба и.
Сигурно това означаваше
прегръдка и благодарност
на техния език.
За благодарност някой да ти
се "качи на гърба",
когато ти си капнал от умора?
Жените са винаги едни и същи,
независимо дали са гълъби
или пък хора.
© Майк Всички права запазени