28.11.2008 г., 23:52 ч.

Гъба 

  Поезия » Хумористична
753 0 0
 

Ти си гъба.
Никнеш в мен.
Гъба отровна.
Гъба безпощадна.
Гъба коварна.
Гъба без стебло.
Гъбо, слепнала в мен.
Гъбо, разбери ме сега.
Гъбо, намери ме сега.
Гъбо, люби ме сега.
Гъбо, гъбо... Стебло си намери, пък си върви!

© Петя Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??